Новина: Пресконференция на ГЕРБ в Търговище
(Категория: Политика)
Публикувано от T-news
вторник 27 ноември 2012 - 09:04:35

Ръководството на ПП ГЕРБ в Търговище даде пресконференция по случай изборната победа на кандидата за кмет на село Лиляк от ПП ГЕРБ г – н Живко Атанасов. Венка Стоянова, Светлин Бонев, Дарин Димитров, областния управител на област Търговище Митко Стайков и заместник – областния управител на област Търговище Никола Найденов изразиха своето задоволство от победата в село Лиляк.

От своя страна новоизбрания кмет пое ангажиментът да поведе жителите на Лиляк към промяна в облика на селото. „Няма да деля хората по партийна принадлежност и етнос” сподели Атанасов.

Представителят на targovishtenews.com зададе два допълнителни въпроса на г – жа Венка Стоянова в качеството и на политически ръководител на ПП ГЕРБ за област Търговище. Първият се отнасяше за поведението на общинските съветници от ПП ГЕРБ в Общински съвет – Антоново и тяхната подкрепа в гласуваното решение за присъединяването на община Антоново към Асоциацията на кюрдските общини.

Вторият въпрос се отнасяше за разкритията показани по една национална телевизия за действията на кмета на община Опака г – н Лютви Реянов и тежките обвинения за произвол и незаконно забогатяване.

Д – р Стоянова не коментира първият въпрос, а по отношение на втория сподели, че общинският ръководител на ПП ГЕРБ Опака г – н Борислав Борисов е внесъл много сигнали по темата.Новина от Търговище Новини от Област Търговище
( http://targovishtenews.com/news.php?extend.114 )