Новина: Областният управител се срещна с жителите на село Преселец
(Категория: Политика)
Публикувано от tonipirin
петък 02 ноември 2012 - 14:24:55

Областния управител на Търговище Митко Стайков и заместник областния управител Никола Найденов проведоха днес изнесена приемна в търговищкото село Преселец, съобщават от пресцентъра областна администрация. В сградата на кметството те се срещнаха с жителите на населеното място и изслушаха техните проблеми.

Хората потърсиха съдействие от областния управител за разрешаване на редица проблеми в селото. На първо място те поставиха въпроса за отводнителния канал, който минава през центъра на населеното място и много често при запушване водата от него прелива по улицата. Друг поставен проблем са свлачищните процеси, които по думите на хората са обхванали няколко къщи в Преселец. Според тях, трябва да се построи опорна стена. Съдействие за намиране на работа, проблеми с местен арендатор и нуждата от почистване на коритото на реката в селото са останалите въпроси, които бяха изложени и обсъдени по време на приемната на областния управител.
В края на срещата губернаторът изрази задоволството си от активността на жителите на Преселец и обеща съдействие за разрешаване на техните проблеми.
Новина от Търговище Новини от Област Търговище
( http://targovishtenews.com/news.php?extend.20 )