Новина: Представяне на листата на коалиция "Ние, Гражданите"
(Категория: Общество)
Публикувано от paragraf22
сряда 09 октомври 2019 - 09:03:01

Коалиция „ Ние , Гражданите „ представи своите кандидати за предстоящите на 27. 10. 2019 г. Местни избори .
Кандидатът за кмет на Община Търговище е г-н Светлин Бонев , на 43 години , семеен с едно дете , икономист по образование с допълнителна магистратура , бивш Областен управител , понастоящем се занимава и със земеделски проекти . Участва и на второ място в листата с кандидати за Общински съветници на коалицията .
Водач на листата с кандидати за Общински съветници е г-н Красимир Русев , на 49 години , женен с три деца и един внук , бакалавър по агромениджмънт . Активен участник в местната политика през последните години , със силна гражданска позиция , известен като блогър , и автор на предаването „Думи от упор“ в You Tube .
Трети в листата е г-н Арнел Якуб , на 38 години , с два мандата като Общински съветник зад гърба си . Отличен икономист , занимаващ се с частен бизнес .
На четвърто място е г-н Георги Марков , само на 22 години , но вече завършил История във Велико Търново , а понастоящем студент по право в Софийския Университет ! Г-н Марков е и кандидат за кмет на коалицията в кметството в село Голямо Соколово .
Следва г-жа Иванка Неделчева , на 49 години , занимавала се с търговска дейност , понастоящем домакиня . Жена с активна гражданска позиция по наболели местни теми и проблеми , публикуваща в социалната ни мрежа и местните групи във фейсбук .
Шести в листата е г-н Стефан Димитров , на 30 години , семеен , завършил икономика и индустриален мениджмънт . Обича града си , и работи в сферата на търговията , не желаещ да става поредният млад човек от района ни , със съдба на трудов емигрант . . .
На седмо място е г-н Митьо Митев , на 33 години , с висше образование , развиващ успешен частен бизнес в търговията , и областта на дизайна и предпечата .
Осми в листата е г-н Иван Иванов , на 45 години , женен с едно дете , с над 15 години работа в Испания . Завърнал се в последната година в града ни , развиващ свой бизнес в село Лиляк - понастоящем е и кандидат за кмет на кметството в село Лиляк .
На девето място е г-жа Ведиха Хасанова , на 40 години , семейна с едно дете , и от скоро щастлива баба на внуче ! Занимава се с дребен търговски бизнес , като е и кандидат за кмет на коалицията за кметството в село Давидово .
Десети в листата е г-н Георги Бурджов , на 76 години , известен наш съгражданин , направил успешна кариера като помощник – режисьор и сценарист в киноцентър Бояна . Намира се в чудесна форма , като продължава активно да се занимава и развива своята собствената Издателска къща в града ни , автор на няколко книги .
Отборът на коалиция Ние , Гражданите представлява една отлична комбинация от хора - отлични професионалисти и известни общественици , съчетаващи в себе си както енергията на младостта , и натрупаният вече житейски и политически опит , така и мъдростта от вече преживяното през последните години .
Готови са да дадат най – доброто от себе си , за да става както Търговище , така и селата от Общината ни , едни все по-добри места за живеене , работа , и отглеждане на децата ни !Новина от Търговище Новини от Област Търговище
( http://targovishtenews.com/news.php?extend.4976 )